Vrede

Ik kreeg gisteravond laat via sociale media een notificatie dat het vandaag de ‘Internationale Dag van de Vrede’ is.

Nu is het elke dag wel een speciale dag. Ik houd ze niet meer bij, al die aan speciale gebeurtenissen toegewijde dagen, en daarom schenk ik er op mijn blog ook niet altijd evenveel aandacht aan.

Maar de insteek van deze boodschap trof mij toch wel. Hij is te zien op mijn Facebookpagina. Simpel, maar zo intens. Het is precies waar de Gans voor staat. Laten we allemaal wat liever voor elkaar zijn. Vrede begint immers bij het accepteren van elkaar, bij het houden van elkaar? Dat kun je niet alleen. Vrede begint bij samen.

De Gans wil verenigen. Daarbij kijkt de Gans niet naar status, afkomst of bezit. De Gans houdt niet van materialisme. De Gans houdt niet van geld. De Gans houdt wel van mensen. En waardeert die mensen om wat zij zijn, niet om wat zij hebben. Ook al heb je niets, dan nog is er een reden om van je te houden.

Die boodschap wil ik aan jullie allemaal geven: er is altijd een reden om van iemand te houden. Dus laten we dat gaan doen.

Alle liefs, liefde en vrede van Hans de Gans ♥

heart-1377435_640


Mooi Leven, by Hans de Gans heeft ook een pagina op Facebook, ik zou het heel leuk vinden als je me ook daar wilt volgen.
De Gans gakt ook op Instagram en Pinterest.

3 thoughts on “Vrede

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.