Tattoos met een fles wijn

Als je op zomeravonden graag buiten bent zie je soms ineens kleine verhalen.

Een man, bijna kaal, nog vrij jong, op een oude fiets. Slordig hangt een sweater half binnenstebuiten over zijn schouder. Hij slingert enorm, maar kijkt monter voor zich uit, duidelijk genietend van de zachte stralen van de ondergaande zomerzon.

Ik werk in mijn tuin, trek met zwart geworden vingers lelijke graspollen tussen de planten uit. Gebukt in het avondlicht, met op de achtergrond koerende duiven.

De man fietst voorbij, zijn aftandse fiets zacht rammelend tussen de huizen. Zijn armen zijn overdekt met tattoos. Links, rechts. Tot in zijn nek. Ik kijk eerst naar dat shirt, verbaas me dat het niet valt. Dan zie ik in zijn linkerhand de fles. Rode wijn, van een goed merk. Nog vol, en ongeopend. Hij klemt hem met zijn hand vast aan het stuur. Stevig.

En zo fietst hij goedmoedig voorbij. Vol met tattoos. En een goede fles wijn. Het dorp uit.

Waarnaartoe?

Ik buig me weer over mijn pollen en glimlach. Tja…waar gaat hij naartoe?

Liefs van Hans de Gans ♥

bottleneck-795953_1920


Mooi Leven, by Hans de Gans heeft ook een pagina op Facebook, ik zou het heel leuk vinden als je me ook daar wilt volgen.
De quotes van de Gans kun je vinden op Instagram of Pinterest en de Gans gakt ook op Twitter.

Je kunt je ook op deze blog abonneren via Bloglovin.

4 thoughts on “Tattoos met een fles wijn

  1. Ja, er kan van alles in je opkomen natuurlijk, naar vrienden denk ik dan maar of zo, even samen genieten van, alhoewel, ik zeg wel genieten, maar ik lust geen wijn, noch wit, noch rood, dus aan mij is dat niet besteed, hahahaha

    Als ik al met een fles wijn rond loop is het voor iemand anders 😉

    X

  2. En hij is niet gestopt om er samen een glaasje van te nemen. Spijtig dan maar weer met de handen in het zand om al wat niet in de tuin hoort eruit te trekken.

    Aum Shanthi

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.