Rijkdom

Inspiratie

Bij Klaartje las ik vanmorgen dit artikel. Zoals Klaartje zo vaak bij mij doet, raakte ze mij ook dit keer weer. Met haar levenservaring en haar reizen weet ze haarfijn haar visie over te brengen. Dit keer een universele waarde over rijkdom.

Na het lezen maakte ik deze quote:

Hij lijkt me zo toepasselijk in deze periode. Ik geef hem aan jou. Laat je leven leiden door deze wijsheid, maar niet lijden door geld en hebzucht.

Met veel dank aan Klaartje. Nogmaals een goed weekend.

De Gans


Mooi Leven, by De Gans heeft ook een pagina op Facebook, voel je welkom om mij ook daar te volgen. Ook gak ik op Instagram en verspreid ik soms een quote op Pinterest.

7 thoughts on “Rijkdom

  1. Wat ik altijd al doe, geven waar ik kan, in allerlei vormen, soms wordt dat niet gewaardeerd, en ik snap bij wat dan ook niet waarom niet. Nou ja, het komt vanzelf goed, zolang ik maar weet dat ik het goede doe en leef vanuit de ziel ­čśÇ

    X

  2. Is bij jouw ook een stevige nadenker geworden.
    Het zijn vooral mensen die deze ervaring kennen, en daardoor weten dat delen, in welke vorm ook, die vrede in hun brengt. Die vrede waar we allemaal zo sterk naar verlangen en voor velen zoooo moeilijk te vatten is. Hierdoor stop je het lijden in al zijn vormen. Dank je voor je interesse.

  3. Mooie gedachte ! Graag wil ik er het navolgende nog aan toevoegen: “…en hoe meer je onvoorwaardelijk (weg)geeft, hoe rijker je wordt. Het maak niet uit of dit liefde, geld of materie is. Vervolgens vind je het geluk en de vrede in jezelf…” Prettig en liefdevol weekend toegewenst Marije !

    1. Dat klopt Jan! Eigenlijk is het precies het omgekeerde van wat de westerse wereld pleegt te doen, naar wat ik meestal zie. Voor jou ook een heel prettig en liefdevol weekend!

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.