Positiviteit

Nu eens geen lijstje dankbaarheden…. Met mijn eigen challenge ben ik eindelijk klaar 😉 Ik hoop natuurlijk wel dat er vele mensen gaan volgen.

Maar vandaag gewoon een logje positiviteit in Blogland. Ik vind het tijd ervoor.

Want….wat een prachtige mensen zijn jullie. Allemaal verschillend. Van mensen die voor hun plezier schrijven tot zij die toch echte professionals zijn. Allemaal inspireren jullie mij. En elkaar. Regelmatig zie ik verwijzingen onderling, pluimpjes en uitdagingen.

Grappige verslagen uit het dagelijks leven, tips van meiden die jaren jonger zijn dan ik, maar die het in het leven al heel goed hebben begrepen. Lieve schatten die jong mama zijn geworden, of alleen staan met hun prachtige kroost, oudere meiden van vijf decennia oud of meer, met of nog net zonder kleinkinderen…. Lieverds die ziek zijn, of genezen. Gezonde mensen….vermoeide mensen, sjagrijnige mensen, soms boos, maar meestal hoopvol. Wat een rijkdom aan emoties wordt hier elke dag neergezet.

Jullie allemaal, wat geven jullie elkaar toch veel. Het maakt niet uit hoe een log eruitziet. Ik lees jullie graag en jullie maken soms een dag die best lastig startte, weer helemaal goed.

Dus hierbij geef ik jullie allemaal een superpluim. Omdat ik blij ben dat ik jullie ken. Omdat jullie schrijven wat er in jullie hart speelt. Top!

Alle liefs van Hans de Gans

feeling-1767701_640


Mooi Leven, by Hans de Gans heeft een pagina op Facebook, gezellig als je me ook daar wilt volgen.
De Gans gakt ook op Instagram en Pinterest.

8 thoughts on “Positiviteit

  1. Dank je Marije voor je compliment. Over deze blog hoef ik niet na te denken alleen maar genieten is goed. Jij ook een compliment voor jouw bijdragen. Ik lees ze steeds met plezier.

  2. Wat een beetje begrip en respect naar elkaar toe al kan brengen.. geweldig toch!
    De vele verschillen, meningen en reacties zijn vaak een genot om te lezen
    Ik begrijp je volkomen en deel ook echt die dankbaarheid

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.