Poëzieweek: ik hou van je

Ik hou, ik hou, ik hou van je.

Al ben je niet meer om mij heen.

En zijn onze gesprekken

in eeuwigheid verstomd.

Ik hou, ik hou, ik hou van je,

Ik voel je geest nog om mij heen

en is de toon van die gesprekken,

in liefde eeuwig vastgelegd.

De Gans

hou

Meer poëtisch geschrijf van De Gans lezen.


Volg je Mooi Leven, by De Gans ook al op Facebook?
De Gans gakt ook op Instagram en incidenteel verschijnt een quote op Pinterest. De Gans vliegt heel soms over Twitter.

21 thoughts on “Poëzieweek: ik hou van je

  1. Prachtig, ik zou het moeten aanpassen, hij is nog wél om mij heen maar toch verstommen de gesprekken steeds meer. Gelukkig hebben we de liefde nog!

    1. Dat lijkt mij heel ‘bijzonder’. Het is je liefde en toch gaat de mens die je zo kende van je weg…. Pas zei iemand ‘het wordt gewoon weer steeds meer een kind’, dat voel ik ook als ik jouw schrijfsels lees… Maar die liefde voor je man die blijft <3

      1. Ik merkte destijds bij m’n schoonmoeder al dat de liefde inderdaad meer de liefde voor een kind wordt, een afhankelijk kind, maar wel een dierbaar kind. De volwassen gelijkheid verdwijnt steeds meer, dat geeft inderdaad het gevoel van verlies en verdriet, zelfs al krijg je er een lief kind voor terug

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.