Poëzie, by De Gans

De Gans schrijft graag poëzie, maar heeft daarmee nog niet zo veel ervaring. Gelukkig baart oefening kunst en met mijn in december 2016 gestarte elfjesreeks kom ik al een klein beetje op gang. Maar de komende tijd wil ik ook meer oefenen met andere dichtvormen en vrije gedichtjes maken. Omdat ik mijn lezers niet wil vermoeien met al die separate posts en e-mails, heb ik hiervoor een aparte pagina gemaakt. Sommige, voor mij speciale, gedichtjes verschijnen echter wel als gewone posts.

 

Als er een nieuw gedichtje verschijnt, komt dat hieronder beschikbaar via een link. Klik op de foto’s om het gedicht te lezen.

Zomerschaduw

zomerschaduw

Mijmering over een ster

Een ster

Het is straks weer Vaderdag.

Vaderdag, herinneringen aan muziek

Ik hoor het in Rotterdam sisse

Mijn meimaand

Meimaand van de Gans

 

Meer lezen? Klik hieronder voor alle gedichtjes van De Gans:

Voor de Elfjes verwijs ik jullie naar mijn Elfjespagina:


P.S. Volgen jullie mij ook al via Facebook, Instagram en Pinterest? Vergeet niet daar Mooi Leven, by De Gans te liken en mis niets meer van mijn schrijfsels.


Alle gedichtjes via deze pagina zijn ©by, De Gans. Als je iets wilt delen op social media graag gebruik maken van de link of de social media pagina’s waarop De Gans gakt.
Om op andere wijze te delen of gebruik te maken van mijn schrijfsels graag even contact op nemen via het contactformulier. Voor verdere informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

Pictures found at Pixabay.

 

Quote of the Week:

Nieuw werk in de Galerie!

galerie

Zoek een artikel of onderwerp

Marije De Gans

Voel je Welkom

Vanaf dit plekje op het web bied ik mijn eigen, Gans persoonlijke kijk op de wereld. Goochelend met woord en beeld en soms met potlood.

Kritisch, soms recht voor zijn raap en zeker altijd eerlijk schrijf ik over wat ik meemaak, lees, hoor en zie. Maar het liefst deel ik de mooie, kleine dingen die het leven elke dag een beetje mooier maken.

Vul onder aan deze pagina je mailadres in en vlieg met me mee!

Marije De Gans

Mooi Leven in je mailbox?

Voer je mailadres in en vlieg mee:

Oude Gaksels

Translate this site

%d bloggers liken dit: