Over mij

Marije De Gans

Wie is De Gans?

Welkom!

Ik ben Marije. Geboren en getogen in Drenthe en Groningen. Na jaren werkzaam te zijn geweest in een researchomgeving in het zuiden van het land, moest ik om gezondheidsredenen stoppen met werken. Hierop ben ik met mijn gezin weer teruggekeerd naar het mooie Noorderland, waar wij met onze katten op het platteland wonen.

Pseudoniem

Door jarenlang getob met mijn gezondheid werd ik mij er van bewust hoe wij mensen op dit moment omgaan met elkaar. En daar werd ik niet beter van. Ik wil een boodschap uitdragen om dit te veranderen

Vanwege hun trouw en groepsgevoel, hun waaksheid en vermogen om te vliegen, zag ik ganzen als een passende metafoor om de wereld te stimuleren tot een mooiere en liefdevollere plek om te leven. De Gans werd zo mijn pseudoniem.

Woord en beeld

Ik zie mijzelf als een Woord- en Beeldkunstenaar. Ik vind mijn inspiratie in de natuur en in spiritualiteit, maar ook in maatschappelijke discussies. Op deze website vind je mijn woord- en beeldkunst als resultaat daarvan.

Verschillen

Maar, elk leven is weer anders, en mijn visie is die van een ander niet. Wij worden gevoed door onze eigen achtergronden, ons eigen wereldbeeld en onze persoonlijke beleving van het leven en spiritualiteit. Ik heb ervaren dat op 1 vraag het antwoord voor ieder mens verschillend kan zijn.

Met mijn foto’s en teksten wil ik ons mensen aanmoedigen verbinding te zoeken met elkaar, ongeacht afkomst, levensbeeld of religie. Wij zijn allen mens. Door elkaar op positieve wijze te stimuleren en er op de juiste wijze voor elkaar te zijn, en daarin elkaar zelfs los te kunnen laten, maken we de wereld mooier.

Social Media

Social Media inzetten om meer mensen te bereiken biedt ons op dit moment talrijke kansen. Daarom gak ik niet alleen op dit plekje. Ik ben naast deze website overwegend actief op Instagram. Ook ben je van harte welkom om connectie te maken op LinkedIn.

Samenwerken

Ik sta altijd open voor samenwerking, maar vanwege mijn gezondheidsbeperkingen houd ik dit gelimiteerd. Wil je meer weten over mijn werk, een prijsopgaaf of samenwerken? Klik dan hier om contact op te nemen.

Ik hoop jullie allemaal te mogen inspireren.

Voel je welkom,

Nieuw hier? Lees ook mijn privacyverklaring.


Gak mee! Vlieg naar &

– Deze pagina is voor het laatst herzien in januari 2021 –

Wil je mij een bericht sturen? Vul dan onderstaand formulier in:

One Reply to “Over mij”

Comments are closed.

Marije De Gans

Marije De Gans

BESTEL NU MIJN BOEK!

Mooi Leven in je mailbox?

Voer je mailadres in en vlieg mee:

Zoek een artikel of onderwerp

Alle schrijverijen van De Gans

Privacy bij De Gans

Gevoelens van een ander

Translate this site

%d bloggers liken dit: