Over mij

Over mij

Wie is De Gans?

Welkom!

Ik ben Marije. Geboren en getogen in Drenthe en Groningen. Na jaren werkzaam te zijn geweest in een researchomgeving in het zuiden van het land, moest ik om gezondheidsredenen stoppen met werken. Hierop ben ik met mijn gezin weer teruggekeerd naar het mooie Noorderland, waar wij met onze katten op het platteland wonen.

Pseudoniem

Door jarenlang getob met mijn gezondheid werd ik mij er van bewust hoe wij mensen op dit moment omgaan met elkaar. En daar werd ik niet beter van. Ik wil een boodschap uitdragen om dit te veranderen

Vanwege hun trouw en groepsgevoel, hun waaksheid en vermogen om te vliegen, zag ik ganzen als een passende metafoor om de wereld te stimuleren tot een mooiere en liefdevollere plek om te leven. De Gans werd zo mijn pseudoniem.

Woord en beeld

Ik vind mijn inspiratie in maatschappelijke discussies, in de natuur en in spiritualiteit. Maar bovenal vind ik haar in de dagelijkse dingen op mijn pad. Op deze website vind je mijn woord- en beeldkunst als resultaat daarvan.

Verschillen

Maar, elk leven is weer anders, en mijn visie is die van een ander niet. Wij worden gevoed door onze eigen achtergronden, ons eigen wereldbeeld en onze persoonlijke beleving van het leven en spiritualiteit. Ik heb ervaren dat op 1 vraag het antwoord voor ieder mens verschillend kan zijn.

Met mijn foto’s en teksten wil ik ons mensen aanmoedigen verbinding te zoeken met elkaar, ongeacht afkomst, levensbeeld of religie. Wij zijn allen mens. Door elkaar op positieve wijze te stimuleren en er op de juiste wijze voor elkaar te zijn, en daarin elkaar zelfs los te kunnen laten, maken we de wereld mooier.

Social Media

Social Media inzetten om meer mensen te bereiken biedt ons op dit moment talrijke kansen. Daarom gak ik niet alleen op dit plekje. Ik ben naast deze website overwegend actief op Instagram. Ook ben je van harte welkom om connectie te maken op LinkedIn.

Samenwerken

Ik sta altijd open voor samenwerking, maar vanwege mijn gezondheidsbeperkingen houd ik dit gelimiteerd en zonder winstoogmerk.

Ik hoop jullie allemaal te mogen inspireren met mijn werk.

Voel je welkom,

over mij

In mei 2018 heb ik een privacyverklaring toegevoegd.


Gak mee! Vlieg naar  &

– Deze pagina is voor het laatst herzien in maart 2020 –

Wil je mij een bericht sturen? Vul dan onderstaand formulier in:

One Reply to “Over mij”

Comments are closed.

Recente post:

Feestvierder

De Gans

Voel je Welkom

Vanaf dit plekje op het web bied ik mijn eigen, Gans persoonlijke kijk op de wereld. Goochelend met woord en beeld en soms met potlood.

Kritisch, soms recht voor zijn raap en zeker altijd eerlijk schrijf ik over wat ik meemaak, lees, hoor en zie. Maar het liefst deel ik de mooie, kleine dingen die het leven elke dag een beetje mooier maken.

Vul onder aan deze pagina je mailadres in en vlieg met me mee!

Marije De Gans

Gans beknopt: quotes

quotes

Mooi Leven in je mailbox?

Voer je mailadres in en vlieg mee:

Zoek een artikel of onderwerp

Privacy bij De Gans

Gevoelens van een ander

Translate this site

%d bloggers liken dit: