Nieuws van De Gans

Misschien hebben jullie het al gezien, maar De Gans heeft een paar kleine veranderingen ondergaan de laatste dagen. Dat was nodig, omdat het leven doorlopend verandert en een webpagina mee kan veren met het wel en wee van zijn eigenaar.

 

De introductiepagina ‘Over Mij’ is aangepast. Ik heb besloten om wat opener te zijn over mijn achtergronden en hoe ik momenteel in het leven sta. Ik heb gemerkt dat het delen van ervaringen het leven mooier maakt en de onderlinge, dierbare banden hechter. Ook heb ik een aantal links opgenomen die verwijzen naar websites met meer informatie en achtergronden over een aantal in het artikel genoemde zaken.

 

 

 

Zoals iedereen weet ben ik in december begonnen met het schrijven van Elfjes. Oefening baart kunst en regelmatig verschijnt er een nieuwe vederlicht elfwoordig stukje. Bovenaan de website is een knop toegevoegd om direct naar de Elfjes te navigeren.

 

 

 

 

Omdat dichten leuk is, het helpt om te mijmeren en de wereld te kleuren, heb ik onlangs een pagina aangemaakt waarop De Gans haar dichtprobeersels publiceren zal. Omdat ik niet iedereen nodeloos wil vermoeien met allerhande dichtsels publiceer ik deze apart. Klik op de foto om naar de poëziepagina van De Gans te gaan. Op dit moment is de pagina alleen nog bereikbaar via de ‘Over Mij’ pagina. Als er meer gedichtjes verschenen zijn dan komt er wellicht een makkelijker navigatie voor. Ik houd mij uiteraard aanbevolen voor jullie ervaren tips, tricks en inspiratie!

 

De Gans gakt nog altijd op Facebook en Instagram. Neem er gauw eens een kijkje en like of volg mij om niets meer van De Gans te missen. Verdere Social Media kanalen mijd ik, omdat ik het nogal een gedoe vind. De Gans twittert dan ook niet. Heel soms verschijnt er een quote van mij op Pinterest.

Ik wens jullie nog heel veel leesplezier en ’n hartelijke groet,

De Gans

Wil je naar aanleiding van dit bericht reageren dan kan dat via dit contactformulier.


De Gans gakt ook op Facebook en Instagram. Ik zou het heel leuk vinden als je mij ook daar wilt volgen. Incidenteel verschijnt er een Gansje op Pinterest. Heel graag tot ziens!

All pictures in this log and thumbnails are found on Pixabay.

19 thoughts on “Nieuws van De Gans

 1. FB is leuk, ik vind je leuk daar, maar ik zie je bijna nooit, net als alle andere bloggers die daar zitten met hun blog, ook niet hoor… hahaha zelfs mijn eigen updates zie ik haast nooit op mijn tijdlijn verschijnen 😉

  1 Ding, als ik dat mag zeggen, soms produceer hoe kort ook, best wel veel blogs op 1 dag, dat is prima natuurlijk, maar het kan dan wel zijn dat ik ergens denk, ik sla even over want…. er zijn er nog zoveel meer. Soms is het echt beter om er maar eentje per dag neer te zetten, heb ik geleerd door de jaren heen hoor, want ooit startte ik ook met 4 blogs soms op een dag.

  X

   1. Je kunt inplannen lieve schat, hahaha 😉 Daarom probeer ik eens per dag te doen, terwijl er zoals nu echt wel actualiteit is het brengt ook een soort van rust… is mijn ervaring <3

      1. Ja, maar wel een goed advies. Ik blog nog geen jaar, en worstel al een tijdje met het aantal posts per dag. Dus alle advies daarover is welkom! Dank je wel 🙂

       1. Heel graag gedaan, naam heb je al ondertussen, dus geloof mij, 1 blog per dag of hooguit twee, komen er ook meer reacties omdat je de mensen tijd geeft <3

 2. Een mooie uitleg. Heb ook je ‘over mij’ gelezen. Weer heel wat wijzer geworden over je Marije. Die verhuizing is trouwens best snel gegaan. Ik wens jullie veel woonplezier in het mooie noorden.
  Je zult me regelmatig op bezoek krijgen! Soms wat meer dan andere periodes. Maar weet dat ik graag bij je lees! X

  1. Het is heel erg snel gegaan. Maar dat komt ook doordat we stabiliteit nodig hadden (ik vooral 😉 ) en we waren toch al van plan om deze kant op te gaan. Het is nu, op een andere manier dan gewenst, ineens heel soepel verlopen. We kunnen nu in alle rust ons eigen huis in het zuiden verkopen en netjes opgeruimd ‘verkoopklaar’ laten staan. Zo is het fijner en rustiger voor iedereen. Ook voor ‘Hij van Zes’, want die moet ook een beetje stabiliteit in zijn rustige leventje.
   Je bent altijd van harte welkom! Ik lees mij vanmiddag bij op alle blogs. Dan zie je me vast nog wel verschijnen. Lieve groet! x

   1. Komt ook door het overlijden van je schoonmoeder hè.. Ja voor een zesjarig kind is dit natuurlijk prima. Hoop dat hij een beetje kan wennen.
    Haha tot later dan maar! Liefs X

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.