Nieuws van De Gans! Expositie WinterWerken

Winterwerken

Nu een expositie?

Elke dag begint, rolt door, en gaat weer voorbij, vervangen door de donkere nacht. Het grillige, net-wel-net-niet-winterweer is ongeveer de enige variabele in de eindeloze keten van eentonige thuisblijfdagen die deze lockdown kenmerken.

Online!

Ik vind het tijd voor een beetje positieve energie. En daarom heb ik deze week besloten om eigenhandig een expositie in te richten. Anders dan afgelopen jaar, is deze expositie niet fysiek te bezoeken, zoals mijn expositie in Bitter en Zoet in Veenhuizen, maar volledig online. En daarom juist met alle coronaregels van nu prima te organiseren. Hoe leuk is dat!

WinterWerken

In januari heb ik tijdens de koude dagen foto’s gemaakt ‘rundum Hause’. Een aantal deelde ik op mijn Instagrampagina. Op Instagram foto’s delen is natuurlijk leuk, maar doet echt afbreuk aan de kwaliteit. Bovendien zijn het er nogal veel, en mijn volgers dagelijks stapels winterfoto’s voorschotelen vind ik iets te veel van het goede.

Omdat ik in onze huidige situatie positiviteit hard begin te missen heb ik besloten om een online Galerie te openen. De galerie is, anders dan mijn portfolio, bedoeld om specifieke werken uit te lichten. In dit geval mijn januarifoto’s, die ik WinterWerken noem. En daar heb ik meteen de titel van mijn expositie: WinterWerken.

Een blijvertje?

De kans is groot dat mijn online galerie een blijvertje wordt. Het is immers altijd leuk om te exposeren en wie weet wat ik daar nog meer mee kan gaan doen de komende tijd. Maar nu is het eerst tijd voor de WinterWerken. Binnenkort volgt meer nieuws hierover.

Houd je mailbox in de gaten om geen update meer te missen.

De Gans

 

WinterWerken

Meer van De Gans? Kijk dan ook eens op mijn social mediaprofielen:
 & 
Meer fotografie en Woorden bij Beeld van mij vind je in mijn Portfolio.

Wie is die Gans?

 

 

17 Replies to “Nieuws van De Gans! Expositie WinterWerken”

 1. prachtig initiatief!

 2. Wat een ontzettend leuk idee. En inderdaad, iedereen kan wel een beetje positiviteit gebruiken op dit moment!

 3. Lola schreef:

  Fantastisch idee, ondertussen heb ik je ook gevonden op instagram!!

 4. stien schreef:

  Wat een leuk idee! Ik ziit niet op insta en nu kan ik ze toch zien.

 5. shivatje schreef:

  En zo zie je dat corona nog iets goeds brengt. Je bent opzoek gegaan en je zet een expositie online.
  Top Marije ik kijk er naar uit om jouw mooie foto’s te bekijken.

  Aum Shanthi

 6. Matroos Beek schreef:

  Dat ziet er alvast veelbelovend uit! Lieve groet x

 7. Jeanne schreef:

  Veelbelovend!

 8. Karel schreef:

  dat zijn kunstwerken een expositie waaardig

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marije De Gans

Marije De Gans

Lees nu:

Vrij

Mooi Leven in je mailbox?

Voer je mailadres in en vlieg mee:

Zoek een artikel of onderwerp

Alle schrijverijen van De Gans

Privacy bij De Gans

Gevoelens van een ander

Translate this site

%d bloggers liken dit: