Nieuws van De Gans: bestel nu mijn boek!

Bestel nu mijn boek!

Lieve vrienden en volgers, eindelijk weer een bericht van mij. Ik heb het de laatste tijd druk met mijn fotografie, en nog altijd strooit mijn gezondheid roet in het eten, waardoor dingen langer duren.

Maar, niet getreurd, want er gebeurt zo veel moois!

Mijn expositie ‘Het Groninger Platteland als eeuwige inspiratiebron in coronatijd’ zit erop, en dat betekent dat ik mijn boek kan verkopen!

Over het boek

Het is een uniek werk geworden, gevuld met mijn fotografie en teksten, gemaakt rond en gedurende de afgelopen coronajaren. Ik heb het met zorg samengesteld als bijdrage aan de expositie.

De afgelopen jaren waren voor mij vooral gevuld met afscheid. Ik denk dat dat niet alleen voor mij persoonlijk, maar voor velen van ons geldt. De periode achter ons heeft bijna niemand onberoerd gelaten, en de wereld is nog steeds onrustig.

Mijn boek biedt je de gelegenheid om even terug te schakelen naar rust, bescheidenheid en de eenvoud in het leven. Eigenlijk dát, wat wij als mensen zo hard nodig hebben, en onze aarde eveneens.

Hieronder een filmpje met meer informatie over het boek:

Bekijk hier het filmpje over mijn boek

Wat kost het?

Aan kunst hangt dikwijls een prijskaartje, zo ook aan mijn boek.

Op dit moment ligt de prijs per exemplaar tussen de € 35,- en € 40,50 (afhankelijk van het defnitieve aantal bestellingen). Sommige mensen vinden dit prijzig, en dat snap ik, zeker in deze tijd. Maar een fotoboek afleveren in de kwaliteit die het verdient, is niet mogelijk als ik het laat drukken voor een bodemprijs. Het maakt deel uit van mijn kunst. En dat maakt het de prijs zeker waard.

Het boek zal uniek blijven. Een beperkte oplage met tientallen foto’s en gedichten, met natuurlijk een persoonlijke boodschap voor jou erin geschreven.

Wil je het boek bestellen? Graag! Vul hieronder bij ‘Ja ik wil het boek!‘ je gegevens in en ik neem snel contact met je op.

Lieve groet van

De Gans

Ja ik wil het boek!

Woorden bij Beeld

daar waar woorden en beelden samensmelten

Doe niet zomaar iets omdat een ander vindt dat je dat moet doen. Volg je ♥

De Gans is Gans kritisch, realistisch en praat niet klakkeloos met anderen mee. Mijn mening baseer ik op wat ik diep van binnen voel, voorzien van gefactcheckt, internationaal nieuws, niet overgoten met een saus van links, rechts, zwart of wit.
Meer lezen, bekijken of iets anders? Kijk dan ook eens op mijn social mediaprofielen:
 &  & 
Meer fotografie en Woorden bij Beeld van mij vind je in mijn Portfolio.
Wie is die Gans?

6 Replies to “Nieuws van De Gans: bestel nu mijn boek!”

  1. Anuscka schreef:

    Gefeliciteerd met je boek Marije! Een mooie afronding van hectische coronatijden, jouw manier van rust vinden en de expositie.

  2. shivatje schreef:

    Succes

    Aum Shanti

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marije De Gans

Marije De Gans

BESTEL NU MIJN BOEK!

Mooi Leven in je mailbox?

Voer je mailadres in en vlieg mee:

Zoek een artikel of onderwerp

Alle schrijverijen van De Gans

Privacy bij De Gans

Gevoelens van een ander

Translate this site

%d bloggers liken dit: