Nieuwe privacywetgeving: ook voor De Gans van belang

Privacy.

Ik denk dat bijna niemand er nog niet van heeft gehoord, de ‘AVG’. En ook ik als blogger krijg ermee te maken. Daarom heb ik de afgelopen weken een privacyverklaring geschreven en alle nodige stappen genomen om de site te laten voldoen aan deze wet.

Mijn verklaring.

Ik heb uitgebreid beschreven wat ik doe met ingegeven informatie, zodat het overduidelijk is hoe een en ander werkt op deze site. Eigenlijk komt het er op neer dat iedereen via een simpele WordPress link kan kiezen onder welke gegevens hij zich opgeeft, en dat hij deze ook weer zelf in 1 klap kan verwijderen, terwijl ik als eigenaar van de site beloof deze niet elders op te slaan of voor andere doeleinden te gebruiken. Heel simpel dus. Voor wie alles grondig wil uitpluizen verwijs ik naar mijn privacyverklaring zelf, die in het Nederlands en Engels is opgesteld.

Voor tips and tricks houd ik me uiteraard altijd aanbevolen. Maar voor de komende tijd ga ik me weer heerlijk wijden aan het schrijven van mooie content voor deze site.

De Gans

Privacy
Handig als slak: je lekker terugtrekken tussen de blaadjes én in je huisje. Dat is pas privacy …

♥ Lees hier de volledige privacy update


Mooi Leven, by De Gans vliegt ook op Facebook, gakt op Instagram en incidenteel verschijnt een quote op Pinterest. De Gans vliegt heel soms over Twitter.

19 thoughts on “Nieuwe privacywetgeving: ook voor De Gans van belang

 1. Boh, ik ben die ook aan het schrijven…ga die van jou – de engelstalige versie – zeker ter inspiratie gebruiken hoor.
  En ik zag hier en daar op FB al foto’s, echt wat een heerlijke plek hebben jullie gevonden! Nogmaals, zo blij voor jullie! XxX

 2. Alles goed met je? Voelt je nieuwe huis al als een nieuw Thuis?
  Je hebt je ondanks alle werkzaamheden ook nog op een ander front nuttig gemaakt (-: Wat een gedoe die AVG…
  Dikke liefs ♥

 3. hey lieve meid!!! Ik moet er ook eens werk van maken veronderstel ik van dat privacyding, maar ik wacht nog even af 🙂
  oh en jij kan daar zeker genieten, wat een mooi huis en omgeving waar je nu woont!!! prachtig!!!

  1. Volgens mij heb ik nu alles goed gedaan voor die wet. Je mag het gerust als inspiratie gebruiken hahaha! Ik vind het nogal een gedoe. En dank je wel, heb net een post gepubliceerd met wat plaatjes. Heerlijk is het hier!

 4. Ik heb even terug met mijn blogpost “ om misverstanden te voorkomen” een zelfde poging gedaan.

  We moeten maar afwachten of we ons nu aan de nieuwe regels houden …

  Vriendelijke groet,

 5. Soms even je terugtrekken in je huisje alles op een laag pitje doen is zo heerlijk om er dan weer terug tegenaan te vliegen zoals we de gans Marije kennen en ik graag lees.

  Aum Shanthi

  1. Ja precies. Inmiddels zitten we in ons nieuwe nestje en komen er weer ideetjes opborrelen voor blogjes! Heerlijk! Ik heb het schrijven, en jullie, gemist!

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.