Muziek op Vrijdag: Happy Birthday

Happy Birthday van Stevie Wonder.

Gisteren werd al op de Facebookpagina al duidelijk dat het feest is bij De Gans. Een jaar oud al weer en ik vier dit met een heel ‘OnGanse’ deel-en-win actie op dat sociale medium. En het leuke is, ik mag het in de zomer nóg een keer vieren, want op FB bestaat De Gans deze week dan wel een jaar, in de zomer bereikt de blog die leeftijd pas. Heerlijk om alles te doen wanneer het op je pad komt in plaats van je hele leven van te voren in te willen regelen en schrikken als het anders loopt. Dat is toch wel de grootste les die ik in 2016 heb mogen leren. Met De Gans, én in mijn persoonlijk leven. Ik ben intens dankbaar voor alle volgers en voor alle leuke tips, opmerkingen en steun die ik het afgelopen jaar heb mogen ontvangen. Ik hoop het komend jaar nog meer de vleugels uit te mogen slaan en nog meer mooie dingen te delen.

Ik sluit met de muziek aan bij het jarig-gevoel en deel Stevie Wonder. Ik ga in de toekomst zeker nog een hele muzieklog aan hem wijden, maar deze week laat het energielevel niet heel veel blogjes toe, dus moet ik het helaas even kort houden.

Voor jullie nu, ‘Happy Birthday’, door één van de meest getalenteerde musici van deze tijd!

Later dus zeker meer over deze bijzondere man. Voor nu een goed weekend,

De Gans ♥

 

Meer lezen over de verjaardag en De Gans? Klik dan hier.

Wil je de verjaardag van De Gans meevieren? Kijk dan snel op Facebook en deel mee in de feestvreugde!


Mooi Leven, by De Gans heeft ook een pagina op Facebook, ik zou het heel leuk vinden als je me ook daar wilt volgen. Ook gak ik op Instagram en verschijnt er soms een quote op Pinterest.

Picture in header by Wokandapix, USA @Pixabay

12 thoughts on “Muziek op Vrijdag: Happy Birthday

  1. Ik ben een trouwe volger, grote fan van je schrijfsels, ze raken me dikwijls!
    Blijf vooral schrijven, je hebt talent!
    Liefs en alvast proficiat xx

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.