Meerdere wegen

Er zijn eigenlijk altijd wel meerdere oplossingen voor een probleem. Het gaat immers om het einddoel wat je wilt bereiken. Soms weeg je alle voors en tegens van alle mogelijkheden tot in den treuren af, totdat je je realiseert dat er, buiten de opties die je echt niet toepasbaar acht, verder eigenlijk helemaal niet zoveel verschil tussen al die benaderingen zit. Dan is het een stuk eenvoudiger om de knoop door te hakken.

Wat wil je bereiken? Wat kun je aan? Hoe loopt de weg? En wat is de prettigste route? Ga even rustig zitten op een plek waar je je prettig voelt en, indien je met meerdere personen bent, stop je even met praten en overleggen. Ga dan luisteren naar jezelf, dan vind je meestal het juiste antwoord. Meestal is het eigenlijk heel simpel.

Veel liefs van Hans de Gans 🌼


Mooi Leven, by Hans de Gans heeft ook een pagina op Facebook, ik zou het heel leuk vinden als je me ook daar wilt volgen.
De quotes van de Gans kun je vinden op Instagram en Pinterest.

2 thoughts on “Meerdere wegen

  1. Zo vroeg me laatst iemand, “als je de antwoorden hebt gevonden, laat je het dan even weten?”
    Instintief reageerde ik meteen: “Are the answers not right in front of us?”…Jeetje, kom ff niet op het goede Nederlands haha
    Anyway…mooi advies van jou, alweer! XxX

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.