Meerdere wegen

Oplossingen…

Er zijn eigenlijk altijd wel meerdere oplossingen voor een probleem. Het gaat immers om het einddoel wat je wilt bereiken. Soms weeg je alle voors en tegens van alle mogelijkheden tot in den treuren af, totdat je je realiseert dat er, buiten de opties die je echt niet toepasbaar acht, verder eigenlijk helemaal niet zoveel verschil tussen al die benaderingen zit. Dan is het een stuk eenvoudiger om de knoop door te hakken.

Wat wil je bereiken? Wat kun je aan? Hoe loopt de weg? En wat is de prettigste route? Ga even rustig zitten op een plek waar je je prettig voelt en, indien je met meerdere personen bent, stop je even met praten en overleggen. Ga dan luisteren naar jezelf, dan vind je meestal het juiste antwoord. Meestal is het eigenlijk heel simpel.

De Gans


Mooi Leven, by De Gans vliegt ook op Facebook, gakt op Instagram en incidenteel verschijnt een quote op Pinterest. De Gans vliegt heel soms over Twitter.

 

2 Replies to “Meerdere wegen”

  1. Patty schreef:

    Zo vroeg me laatst iemand, “als je de antwoorden hebt gevonden, laat je het dan even weten?”
    Instintief reageerde ik meteen: “Are the answers not right in front of us?”…Jeetje, kom ff niet op het goede Nederlands haha
    Anyway…mooi advies van jou, alweer! XxX
    Vlieg met Patty mee naar… The Strix – DreamMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Quote of the Week:

Nieuw werk in de Galerie!

galerie

Zoek een artikel of onderwerp

Marije De Gans

Voel je Welkom

Vanaf dit plekje op het web bied ik mijn eigen, Gans persoonlijke kijk op de wereld. Goochelend met woord en beeld en soms met potlood.

Kritisch, soms recht voor zijn raap en zeker altijd eerlijk schrijf ik over wat ik meemaak, lees, hoor en zie. Maar het liefst deel ik de mooie, kleine dingen die het leven elke dag een beetje mooier maken.

Vul onder aan deze pagina je mailadres in en vlieg met me mee!

Marije De Gans

Mooi Leven in je mailbox?

Voer je mailadres in en vlieg mee:

Oude Gaksels

Translate this site

%d bloggers liken dit: