Samenwerkingen

Media

De Gans slaat soms haar vleugels uit

Belangrijke noot: dit is zuiver een persoonlijke hobbyblog. Vanwege chronische gezondheidsklachten en de daaruit voortvloeiende beperkingen, neem ik geen betaalde of op andere wijze gesubsidieerde opdrachten aan.
De opdrachten of samenwerkingen die ik mogelijk toch aan ga, hebben voor mij dan ook geen enkel winstoogmerk. Zij zijn er volledig op gericht om mijzelf en alle lotgenoten op therapeutische, dan wel ervaringsdeskundige wijze te ondersteunen. Ik ga slechts samenwerkingen aan indien mijn energie en klachten dat op dat moment toelaten.
Voor anderen schrijven doe ik dan ook maar zeer zelden. Maar soms doen zich kansen voor die je moet grijpen en zodoende verschijnt er weleens een schrijfsel elders. In het Nederlands (NL) of in het Engels (ENG).
Na mijn persoonlijke, uitdrukkelijke toestemming is het ook mogelijk om mijn blogs, foto’s of artikelen te gebruiken voor positieve en maatschappelijke doeleinden, welke bijdragen aan de positieve en ondersteunende insteek van dit blog.

Wil je een bijdrage van De Gans? Neem dan per mail contact met mij op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik vlieg op de volgende Social Media kanalen:

Om De Gans te volgen op Facebook, klik hier.

Om De Gans te volgen op Instagram, klik hier.

En de Gans gakt hier op Twitter.

Media

Bron foto’s: Pixabay

Deze pagina is voor het laatst herzien in januari 2019

Marije De Gans

Marije De Gans

BESTEL NU MIJN BOEK!

Mooi Leven in je mailbox?

Voer je mailadres in en vlieg mee:

Zoek een artikel of onderwerp

Alle schrijverijen van De Gans

Privacy bij De Gans

Gevoelens van een ander

Translate this site

%d bloggers liken dit: