Samenwerkingen

Media

De Gans slaat soms haar vleugels uit

Belangrijke noot: dit is zuiver een persoonlijke hobbyblog. Vanwege chronische gezondheidsklachten en de daaruit voortvloeiende beperkingen, neem ik geen betaalde of op andere wijze gesubsidieerde opdrachten aan.
De opdrachten of samenwerkingen die ik mogelijk toch aan ga, hebben voor mij dan ook geen enkel winstoogmerk. Zij zijn er volledig op gericht om mijzelf en alle lotgenoten op therapeutische, dan wel ervaringsdeskundige wijze te ondersteunen. Ik ga slechts samenwerkingen aan indien mijn energie en klachten dat op dat moment toelaten.
Voor anderen schrijven doe ik dan ook maar zeer zelden. Maar soms doen zich kansen voor die je moet grijpen en zodoende verschijnt er weleens een schrijfsel elders. In het Nederlands (NL) of in het Engels (ENG).
Na mijn persoonlijke, uitdrukkelijke toestemming is het ook mogelijk om mijn blogs, foto’s of artikelen te gebruiken voor positieve en maatschappelijke doeleinden, welke bijdragen aan de positieve en ondersteunende insteek van dit blog.

Wil je een bijdrage van De Gans? Neem dan per mail contact met mij op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik vlieg op de volgende Social Media kanalen:

Om De Gans te volgen op Facebook, klik hier.

Om De Gans te volgen op Instagram, klik hier.

En de Gans gakt hier op Twitter.

Media

Bron foto’s: Pixabay

Deze pagina is voor het laatst herzien in januari 2019

Quote of the Week:

Nieuw werk in de Galerie!

Galerie

Zoek een artikel of onderwerp

Marije De Gans

Voel je Welkom

Vanaf dit plekje op het web bied ik mijn eigen, Gans persoonlijke kijk op de wereld. Goochelend met woord en beeld en soms met potlood.

Kritisch, soms recht voor zijn raap en zeker altijd eerlijk schrijf ik over wat ik meemaak, lees, hoor en zie. Maar het liefst deel ik de mooie, kleine dingen die het leven elke dag een beetje mooier maken.

Vul onder aan deze pagina je mailadres in en vlieg met me mee!

Marije De Gans

Mooi Leven in je mailbox?

Voer je mailadres in en vlieg mee:

Oude Gaksels

Translate this site

%d bloggers liken dit: