Samenwerkingen

Media

De Gans slaat soms haar vleugels uit

Belangrijke noot: dit is zuiver een persoonlijke hobbyblog. Vanwege chronische gezondheidsklachten en de daaruit voortvloeiende verregaande sociale en arbeidsbeperkingen, neem ik geen betaalde of op andere wijze gesubsidieerde opdrachten aan.
De opdrachten of samenwerkingen die ik mogelijk toch aan ga, hebben voor mij dan ook geen enkel winstoogmerk. Zij zijn er volledig op gericht om mijzelf en alle lotgenoten op therapeutische, dan wel ervaringsdeskundige wijze te ondersteunen. Ik ga slechts samenwerkingen aan indien mijn energie en klachten dat op dat moment toelaten.
Voor anderen schrijven doe ik dan ook maar zeer zelden. Maar soms doen zich kansen voor die je moet grijpen en zodoende verschijnt er weleens een schrijfsel elders. In het Nederlands (NL) of in het Engels (ENG).
Na mijn persoonlijke, uitdrukkelijke toestemming is het ook mogelijk om mijn blogs, foto’s of artikelen te gebruiken voor positieve en maatschappelijke doeleinden, welke bijdragen aan de positieve en ondersteunende insteek van dit blog.

Enkele links naar bijdragen van De Gans aan andere websites en hun schrijvers:

  • Ik ben betrokken bij de blog ‘Wolfsvrouw‘ van Esther Cuyvers. Esther ontwierp een beschermde blogomgeving voor eigentijdse vrouwen die hun krachten en spiritualiteit in een veilige en privé omgeving willen delen, ontwikkelen en laten ontplooien. Deze blog is alleen toegankelijk voor leden.
    Voor meer informatie over het lidmaatschap van Wolfsvrouw kun je per mail contact met Esther opnemen via deze link of via haar eigen blog. Als je een (WordPress) Gravatar-account hebt dan kun je een lidmaatschap aanvragen indien jouw avatar is voorzien van een duidelijk herkenbare foto.
  • Incidenteel lever ik een bijdrage aan dsmmeisjes.nl. Dit blog richt zich op het bespreekbaar maken van psychische klachten.

Geïnteresseerd in een bijdrage van De Gans? Neem dan per mail contact met mij op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ik vlieg op de volgende Social Media kanalen:

Om De Gans te volgen op Facebook, klik hier.

Om De Gans te volgen op Instagram, klik hier.

En de Gans gakt hier op Twitter.

Media

Bron foto’s: Pixabay

Deze pagina is voor het laatst herzien in januari 2019