Maanmijmering: een sleutel naar de toekomst

Volle maan

Op de dag dat we samen met iedereen die van Mama hield afscheid van haar namen, vertelde ik over de maan. Het was volle supermaan, die dag. Volledig versluierd door de wolken, zoals toen ons verdriet onze harten versluierde… In een tijd voorafgaand aan de winter. Een donkere periode.
Nu, anderhalf jaar later, is het opnieuw een dag van volle maan. De wolken zijn deels weggetrokken, deels lichter. We kunnen het licht weer zien.

Tijd om verder te gaan.

Deze dag van volle maan, ontvangen wij de sleutel van ons nieuwe thuis.
9 mei zijn we over. Exact anderhalf jaar na Mama’s plotselinge overlijden. In de tijd voorafgaand aan de zomer, een lichtere periode.
Het jaar dat achter ons ligt was leerzaam, heeft ons verrijkt en doen groeien. Gaf ons mogelijkheden om onszelf te zien en verder te kunnen. Het gaf ons, zoals het altijd prachtig past, een gouden sleutel naar onszelf en een stevige sleutel naar onze toekomst.

Precies wat wij gaan doen…

De Gans

Sleutel

Alle foto’s in deze log zijn ©byDeGans.

Heb je mijn Privacy Update al gelezen?


Mooi Leven, by De Gans vliegt ook op Facebook, gakt op Instagram en incidenteel verschijnt een quote op Pinterest. De Gans vliegt heel soms over Twitter.

15 thoughts on “Maanmijmering: een sleutel naar de toekomst

  1. Prachtig jullie proces verwoord. Heel veel liefde en mooie nieuwe herinneringen wens ik jullie in jullie nieuwe nest. Liefs, XxX

  2. Wat een fijn bericht, Marije. Ik hoop dat jullie snel je draai in jullie nieuwe Thuis gevonden hebben ♥

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.