Liebster Award

Al heel lang geleden ben ik door Ilse van Kreanimo https://blog.kreanimo.com genomineerd voor de Liebster Award. Dank je wel Ilse!  Eindelijk komt hier dan mijn invulling hiervan.

6 thoughts on “Liebster Award

  1. Vraag nummer 3, wedden dat je ooit een anekdote over lippenstift gaat schrijven? hahahaha WAt natuurlijk weer anders is dan over beauty, heb ik ook weinig mee, of in de zin van oud voor velen, producten waar ik al sinds de jaren 80 mee werk om juist aan te geven dat duur niet hoeft en dat er nog altijd Nivea bestaat of zo.

    En dat dier, ja hier dito geloof ik, anders een vogel of een vis, kunnen vliegen of altijd zwemmen, doe maar de zeemeermin 😉

    X

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.