Koffers vol rijkdom

Belangrijke besluiten van De Gans.

De Gans is moe de laatste tijd. Er zijn belangrijke beslissingen genomen die energie hebben gekost. Op termijn is het de bedoeling dat er energie voor terugkomt, maar de afgelopen maand was druk. Erg druk.

Lieve schoonmama.

Gelukkig is het wel gelukt om tussendoor zo nu en dan een beetje te bloggen. Dat is vooral te danken aan mijn lieve gezin en mijn schoonmama. Wij zijn erg close, samen. Met mijn gezinnetje, maar ook mijn schoonfamilie en mijn schoonmama in het bijzonder.

Ik ben rijk, ik ben gezegend. Ik heb straks, na dit avontuur, vermoedelijk geen rooie cent meer, maar ik ben rijk in liefde en rijk in mooie mensen om mij heen. En dat koester ik.

Uitkijken naar de toekomst.

Ik hoop dat ons huisje snel verkocht is. Ik hoop dat iedereen gaat helpen om het te delen op Social Media en ik hoop dat de kopers zien hoe fijn ons lieve huis is. Want als het kon, dan nam ik mijn huisje mee naar het noorden. Ik ga het missen, dat huis.

Maar ik kijk er zo naar uit om terug te gaan. Om me weer thuis te voelen in mijn omgeving en vooral, om alle lieve familie en vrienden wat dichter in de buurt te hebben. Want, ook al hebben we hier in het zuiden een aantal hele lieve vrienden, in het noorden wonen toch de meeste mensen van wie ik hou.

Koffers vol liefde.

En daar gaat het toch maar om, in het leven. Dat je dat leven kunt delen met de mensen van wie je houdt. Op een plek waar je van houdt. Veilig, fijn, liefdevol.

Heerlijk vind ik dat. Dat maakt mij rijk. Koffers vol rijkdom. Koffers vol liefde.

De Gans ♥

Wat betekent thuis voor jou?
Bron: Pixabay

Volg je Mooi Leven, by De Gans al op Facebook?
De Gans gakt ook op Instagram, landt soms op Twitter en incidenteel verschijnt een quote op Pinterest.

5 thoughts on “Koffers vol rijkdom

  1. Mooie plannen, Marije. Moe maar voldaan. Arm maar gelukkig. Je rekening leeg, maar je hart vol. Neem je rust en geniet van je familie, je vrienden en het prachtige woonvooruitzicht.

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.