Wie helpt ons mee ons huis verkopen?

Verkoop
Vooraanzicht van ons huis

Een kreet om hulp.

Zoals de meesten van mijn volgers weten hebben wij ons huis in de verkoop staan. Al meer dan een jaar lang. Ondanks de tomeloze inzet van onze geweldige makelaar, het delen door vele vrienden van ons op social media heeft de koper ons huis nog steeds niet gevonden. Ik help deze koper graag. En onszelf daarbij natuurlijk ook.

Ons huisje verkopen.

Wegens mijn gezondheidsklachten was de afstand tussen ons huis en de meeste vrienden en familie in het noorden niet langer te overbruggen….en zo zochten wij een plekje in het noorden. Groningen of Drenthe. Onze roots.

Het onverwachte overlijden van mijn schoonmama schokte ons en maakte ons intens verdrietig. Het bespoedigde ongewild onze gang naar het noorden omdat we ineens in het bezit van twee huizen waren. Desalniettemin staat in het zuiden helaas nog altijd ons lieve, vorige huis, te wachten om nieuwe bewoners te verwelkomen.

 

Verkoop
Deel van de zijtuin. Mijn lievelingsplekje om tot rust te komen.

Onze situatie.

Ondertussen wonen wij met een deel van onze spulletjes in Mama’s Huisje. In het begin van dit jaar gaf dit ons troost, een gevoel van warmte, steun bij het verwerken van al onze rouw en het gevoel dicht bij mama te zijn. Maar nu geeft Mama’s huis, met daarin de vele herinneringen van vroeger ons ook vaak een wat benauwd gevoel. Ondanks ons harde klussen en het verbeteren van al het achterstalling onderhoud, voelt het niet goed hier te blijven wonen. We moeten verder, voor onszelf en niet blijven hangen in het verleden.

Maar wel in een eigen huis, waar we het verleden los kunnen laten en ons eigen leven op kunnen pakken. Maar….we zitten vast. Ons huis in het zuiden raakt maar niet verkocht. Iedereen vindt het prachtig, en dat is het ook. De belangstelling is er ook wel. Maar een uiteindelijke koper nog niet.

 

verkoop
De keuken. Echt een leefkeuken om van alles te doen.
Verkoop
Hoekje in de woonkamer met zicht op de voor- en zijtuin en schuifpui naar de terrassen en gezellige zitjes achter het huis.

Subliem idee.

Mijn geweldige collega-blogger Esther had een sublieme actie dit weekend. Zij wijdde deze blog aan ons lieve huis. En zo bracht zij mij op het idee om dat ook zelf te doen. Het is immers mijn eigen, fijne stekje van de afgelopen 10 jaar. Knus, lief, gezellig, sfeervol en vooral echt ‘thuis’.

De prachtige omgeving, aan de rand van het gezellige dorpje Budel, de natuur met haar bossen en prachtige fietsroutes, België met al haar gezelligheid en bourgondische sferen op een steenworp afstand, maakt het een heerlijke plek om te wonen. Vanuit ons huis loop je zo de straat uit, het bijzondere natuurgebied Buulderbroek in. Het huis staat onder de rook van Weert en met Eindhoven op slechts 20 minuten rijden afstand via de A2, is het niet alleen een heel fijne plek om te wonen, maar ook heel erg praktisch. Zo ben je ook in een klein uurtje in Maastricht, en vlak daarna in Aachen of Luik. Vanuit Hamont ben je bovendien makkelijk met de trein in Antwerpen.

 

verkoop
Hoekje in de achtertuin

Daarom vraag ik jullie hulp: willen jullie in jullie omgeving, op Facebook, overal waar het kan, ons fijne huis delen?

Als het had gekund dan namen we ons huis direct mee naar Drenthe of Groningen. Het is zo’n fijn huis. Maar dat gaat nu eenmaal niet. Dus zoeken wij een soortgelijk optrekje. Waar er hier genoeg van staan gelukkig. Maar zonder verkoop van ons zuidelijke optrekje gaat dat niet……

Nog een paar foto’s om nog een beetje meer gevoel te krijgen…

 

verkoop
Mijn plekje: de fijne tuinkamer van ons huis. Een ideale logeer-, hobby- of speelkamer.
Verkoop
Onze heerlijke ruime slaapkamer…
verkoop
De slaapkamer van ons kuikentje
verkoop
Het knusse plaatsje achter het huis

We hopen dat jullie allemaal willen helpen delen. Via onderstaande links kom je bij alle details van ons huis op Funda, met daarbij ook alle contactgegevens van onze makelaar.

Link naar Funda.

Link naar onze makelaar.

Onze dank is groot.

Lieve groet van Gans het gezin,

De Gans

 

30 thoughts on “Wie helpt ons mee ons huis verkopen?

   1. Ik ben ook een brabo, dus misschien zit er tussen mijn vrienden precies die ene die jij nodig hebt. Ik weet hoe het voelt. Ons huis staat ook te koop. 1 keer ging de koop vanwege financiën niet door. Twee keer een bod en uiteindelijk ging okk dat niet door. Dus als je je geroepen voelt mag je ook ons huis promoten.

 1. Wat een prachtig huis Marije en dat voor die prijs! Dat snap je toch niet, dat er niemand echt serieus is?
  Link van Funda met mijn tekst op FB gezet! Succes! XXX

 2. Ik zou je ook graag willen helpen lieve Marije, maar mijn Facebook vrienden zijn allemaal ‘Belgjes’ :-/

  Zo’n mooi huis. Onbegrijpelijk, dat er geen koper is!

  Ik wens jullie heel veel succes lieverd!

 3. Marije ik zou je graag helpen met het verspreiden. Maar denk dat Antwerpenaren niet snel die toch naar daar gaan maken.
  Hoop dat er voor jullie snel een koper mag opdagen zodat jullie verder kunnen en het nodige kunnen loslaten.

  Aum Shanthi

  1. Ik ken wel veel Antwerpenaren die in Eindhoven of net over de grens werken en daar veel mensen kennen Wie weet werkt het toch? Alle beetjes helpen ons nu… Maar niets hoeft natuurlijk ❤ Mooie zondag! ❤

   1. Marije dan zou ik het op mijn blog moeten zetten wat ik ben nergens anders te vinden op sociale media.
    Ik ken er ook die er werken maar niet echt wonen.

    Fijne zondag

    Aum Shanthi

       1. Dat is eigenlijk nog goedkoop als ik het hier bekijk dan draait zo een woning al snel tussen 300.000 en 450.000 Euro.

        Aum Shanthi

        1. We zijn bewust heel scherp in de prijs gaan staan vorig jaar. Nu we gezakt zijn is het eigenlijk belachelijk laag voor zo’n huis. Dus begrijpen we het ook niet. Maar het zal lopen zoals het loopt. Ik ben je echt heel dankbaar voor het delen! Alle beetjes, hoe klein ook, kunnen helpen. Dank je wel en heel mooie dag.

 4. Ik ga het delen Marije! Hoop je op deze manier een beetje te kunnen helpen met stappen voorwaarts zetten in jullie leven. Ik gun het je zo! X

 5. Hallo Marije,

  gedeeld via Facebook! Mijn zus heeft al meer dan een jaar het huis van haar schoonmoeder te koop staan; het is zo moeizaam soms. Succes gewenst.

  1. Dank je wel! Ja…als dit is verkocht moet het huis van mijn schoonmoeder ook nog. Heel fijn dat je het wilt delen! X

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.