Even mijn hart vangen

De komende weken ben ik iets minder online.

Ik moet even mijn hart achterna rennen en het ook iets kalmeren. De Gans is ook weleens aan iets meer rust toe.

De afgelopen weken waren hectisch. Het werk van mijn partner was heel druk, de vakantieperiode ging grotendeels aan ons voorbij. Ondertussen namen wij ook nog zo’n drastisch besluit om ons huis en leven in het zuiden binnenkort achter ons te laten en ons weer te richten op het noorden van het land. Dat vergde erg veel energie en ik merk dat mijn hart wat harder rent dan dat ik bij kan houden.

Dus ga ik mijn hart even vangen de komende weken.

En alvast een beetje opruimen thuis. In dat leuke, lieve, gezellige huis wat ik nog even een beetje ‘thuis’ mag noemen. Want het is een thuishuis. Het staat alleen niet in de streek waar ik naartoe wil gaan. Als het kon, nam ik mijn huis zeker mee! En alle vrienden ook. En een hertje…en een zwijn. Onze lieve eekhoorn uit mijn tuin. Maar dat kan niet, dus er is nog wel wat te doen. Maar eerst even pas op de plaats. En een beetje rust.

Lieve allemaal, in september zullen er weer regelmatig blogs van mij gaan verschijnen. En tot die tijd? Soms wel, soms niet, dat ligt even aan mijn hart.

Of je nu alweer aan het werk bent getogen, of nog even geniet van die laatste weken vakantie, ik wens jullie mooie weken toe.

Alle liefs De Gans ♥

flowers-1341687_1280

Pictures in this log are found @Pixabay.


Mooi Leven, by Hans de Gans heeft ook een pagina op Facebook, ik zou het heel leuk vinden als je me ook daar wilt volgen.
De quotes van de Gans kun je vinden op Instagram en Pinterest.

12 thoughts on “Even mijn hart vangen

 1. Geniet nog maar lekker van je lieve thuishuis. Stil zitten en zijn op de mooie plekjes, zwaaien naar de dieren. Noorden of zuiden, je hart volgt je op (onder) de voet.
  Liefs vanuit het zuiden,
  Marion

 2. Weet niet of mijn reactie in je spam zit, nog een poging dan maar.
  Ik wens je de rust die je nodig hebt! Zorg goed voor jezelf en tot laterrrrrrrrrr!

 3. jezelf rust gunnen is het beste dat je kunt doen op het moment dat je het nodig hebt! Chapeau!
  Ik ga nergens heen en wacht stiekem gewoon op je blogs die tussendoor verschijnen.
  Rest mij alleen nog je heel veel succes te wensen met het pakken, verwerken, energie opdoen en vooral genieten van alles wat er op je pad gaat komen !

  Veel liefs
  xxx

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.