Gedichtendag 2018: een elfje

Zorgvuldig

gewogen woorden

met grote impact.

Strelend, vermanend, opmerkelijk soms.

Gedichtendag.

De Gans

gedichtendag

Klik hier om meer elfjes van De Gans te lezen.


Volg je Mooi Leven, by De Gans ook al op Facebook?
De Gans gakt ook op Instagram en incidenteel verschijnt een quote op Pinterest. De Gans vliegt heel soms over Twitter.

 

6 thoughts on “Gedichtendag 2018: een elfje

  1. Ik heb een goedkeuring aanstaan, dan verschijnt de reactie pas als ik hem heb gezien. Ik denk dat het daarmee te maken heeft?

 1. Met het ouder worden, wordt het gemakkelijker om steeds vaker na te denken voor ik iets zeg. Maar nog lang niet altijd. Het zal ook nooit helemaal overgaan, denk ik (-:
  Mooi elfje. Eentje om over na te denken…
  Lieve groet

  1. Het is ook niet erg als het niet helemaal overgaat 😉 Hart op de tong is wel zo duidelijk. Ik heb gemerkt dat ik het soms wel fijn vind als iemand diplomatiek is en als iemand zorgvuldig woorden weegt, maar ik heb ook gemerkt dat het sommige mensen onecht en onbetrouwbaar maakt. En dat laatste heb ik een hekel aan…. Dan krijg je iemand die iets heel anders zegt dan werkelijk gemeend…of iemand die je met een vriendelijke lach de lelijkste dingen vertelt. Ik ga toch het makkelijkste om met iemand die gewoon lekker spontaan is. Dan maar soms iets verkeerds uitkramen hoor 🙂 Lieve groet xxx

  1. Oh wat leuk, meteen gedaan! Wat een prachtgedicht over je zoon heb je geschreven… Hoogbegaafd is niet per definitie zegen, maar als je goede begeleiding krijgt dan kom je er zo ver mee. Ik ben blij voor jullie zoontje dat hij nu ‘erkend’ wordt en dat hij zichzelf mag zijn. Ik kan me voorstellen dat ineens heel veel stukjes op hun plaats vallen. Liefs xx

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.