Gans Kritisch: buitenproportioneel

buitenproportioneel

Buitenproportioneel

Hoewel ik bepaald niet tegen vaccineren ben, vind ik de richting waarin we nu in delen van de wereld, waaronder Nederland, razen, buiten alle proporties.

Herstel: ik vind het bizar, angstwekkend en vanuit mijn heel, lief, vrij en ethisch hart absoluut onaanvaardbaar. En ook de manier waarop wij mensen ons laten polariseren door artsen, ministers en media. Zelfs ik merk dat ik harder word, en minder coulant naar mensen die nog steeds geloven dat deze gijzeling van miljoenen zielen de énige en juiste route is.

Als ik in mijn hart kijk, zie ik dat deze weg niet de mijne is. En om mijn frustraties niet binnen te houden, heb ik maar weer een filmpje gemaakt. Want zwijgen is ook niet mijn ding.

De tijd en wijsheid zullen ons uiteindelijk vertellen welke benadering de beste was

De Gans

Doe niet zomaar iets omdat een ander vindt dat je dat moet doen. Volg je ♥

De Gans is Gans kritisch, realistisch en praat niet klakkeloos met anderen mee. Mijn mening baseer ik op wat ik diep van binnen voel, voorzien van gefactcheckt, internationaal nieuws, niet overgoten met een saus van links, rechts, zwart of wit.
Meer lezen, bekijken of iets anders? Kijk dan ook eens op mijn social mediaprofielen:
 &  & 
Meer fotografie en Woorden bij Beeld van mij vind je in mijn Portfolio.
Wie is die Gans?

Marije De Gans

Lees nu:

zo

Mooi Leven in je mailbox?

Voer je mailadres in en vlieg mee:

Zoek een artikel of onderwerp

Alle schrijverijen van De Gans

Privacy bij De Gans

Gevoelens van een ander

Translate this site

%d bloggers liken dit: