Elfje: wat stenen vertellen

Stenen
opgepakt, bekeken.
Door mij bewonderd
en gezien. Vertellen ons
verhalen.

De Gans

Hieronder in mijn hand een steentje met een stukje ammoniet, een oude haaientand en een schelpje. Tijdens het wandelen, of zelfs gewoon tuinieren vind ik ze en neem ze mee. Wat, en wie je op je pad ook tegenkomt, er achter zit vaak een hele geschiedenis waar je zo op het eerste gezicht niets van ziet en niets van weet. Maar als je er voor openstaat, dan zitten er in veel ontmoetingen heel boeiende verhalen in verscholen…

 

Stenen
Verhalen op mijn pad.

Mooi Leven, by De Gans vliegt ook op Facebook, gakt op Instagram en incidenteel verschijnt een quote op Pinterest. De Gans vliegt heel soms over Twitter.


Wie is De Gans?

8 thoughts on “Elfje: wat stenen vertellen

  1. Er is zoveel moois en jij ziet dat ,Ik heb nog altijd schelpjes van een mooie strandwandeling .De ” dame” die bij ons was maakte de flauwe opmerking ,ach daar kun je een leuk foto lijstje van maken .Ik heb mijn schouders opgehaald want sommige mensen zien deze mooie dingen gewoon niet en dat is zo jammer .
    Liefs Elisabeth

  2. Vandaag kwam mijn nichtje op bezoek. Ze was met haar gezin in Normandië op vakantie geweest en omdat ze weet dat ik zo gek op Engeland ben, had ze een stuk van de andere kant van de krijt rotsen voor me meegenomen, de Normandische kant. Zo lief! Was even helemaal ontroerd.

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.