Elfje van één januari

Het eerste elfje van dit jaar.

Een
nieuw, onbeschreven
jaar met driehonderdvijfenzestig
nieuwe kansen, elke dag
opnieuw.

De Gans


Mooi Leven, by De Gans heeft ook een pagina op Facebook, ik zou het heel leuk vinden als je me ook daar wilt volgen.
De Gans gakt ook op Instagram en Pinterest.
De elfjes van De Gans verschijnen ook op de Facebookpagina ‘Mijmeren in elfjes‘.

Pictures in this log are found on Pixabay.

8 thoughts on “Elfje van één januari

  1. Ik wens jou een heel fijn fantastisch nieuwjaar toe, dat als je dromen en wensen maar uit mogen komen. In mijn persoonlijke boek, start er elke dag een nieuwjaar en 28 jan. ook alweer, en op mijn verjaardag mijn persoonlijke nieuwjaar, en 31 okt. naar 1 nov. is ook nog een nieuwjaar 😉

    X

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.