Een narcistische bloem

Een narcistische relatie van bloemen…

 

Ik maakte een tekening van een narcistische relatie…

De Gans


Deze tekening kwam in mij op toen ik een eerder artikel schreef. Als mooie, zuivere, goede bloem kan je levensenergie letterlijk opgegeten worden door een narcist. Je levenslust, je frisheid, je eigen persoonlijkheid, je kleur… Alles verdwijnt ten gunste van hem. Hij bloeit buitenshuis op jouw krachten. Jij blijft achter. Alleen. Verstopt, vernietigd, verdrongen. Als je lang in zo’n relatie zit kan dat in feite levensbedreigend zijn.

Met mijn blog ben ik met name gericht op positiviteit. Het terugvinden van jezelf na een moeilijke periode. Dit kan een burn-out zijn, een depressie maar ook een verkeerde relatie waarin je gevangen hebt gezeten en waar je intens onder geleden hebt.

Om meer te lezen over narcisme op deze blog, kun je hier klikken.

De Gans


Meer eigen werk van De Gans kun je hier bekijken.

Volg De Gans ook op Facebook,  Instagram en Twitter.

 

 

 

Quote of the Week:

ziel

GALERIE

Zoek een artikel of onderwerp

Marije De Gans

Voel je Welkom

Vanaf dit plekje op het web bied ik mijn eigen, Gans persoonlijke kijk op de wereld. Goochelend met woord en beeld en soms met potlood.

Kritisch, soms recht voor zijn raap en zeker altijd eerlijk schrijf ik over wat ik meemaak, lees, hoor en zie. Maar het liefst deel ik de mooie, kleine dingen die het leven elke dag een beetje mooier maken.

Vul onder aan deze pagina je mailadres in en vlieg met me mee!

Marije De Gans

Mooi Leven in je mailbox?

Voer je mailadres in en vlieg mee:

Oude Gaksels

%d bloggers liken dit: