#DeelDankbaarBlogChallenge, Deel 2

Vandaag alweer de 2e dag om mijn dankbare momenten te delen. Er is zoveel, eigenlijk te veel om op te noemen, zoals dat wel vaker gaat bij dit soort uitdagingen. Daar komen ze:

  1. Ik ben dankbaar dat de challenge al door een paar mensen is overgenomen en ik veel mooie momenten van anderen mag lezen! Zowel op Facebook als ook hier op de blog. Ik hoop dat er nog veel gaan volgen.
  2. Ik ben dankbaar voor de prachtige zonnige ochtend vandaag. De zon geeft zo veel energie en de lichtval in ons huis is dan zo prachtig. Een gouden waas ligt over deze dag. En toch is het gewoon herfst. De bladeren vallen op het gras, waar nog een zachte laag twinkelend bevroren dauw op ligt. Als kristallen schitteren de grassprietjes in de zon.
  3. Ik ben dankbaar voor mijn lieve kattenbeesten. Ze zijn er altijd, knuffelig en zacht en soms bijzonder lastig. Qwerty van 13, Vera van 12 en Chikie van (vermoedelijk) 7. Ze zetten hun nagels in de meubels, hun tanden in de planten, maar ze zijn onmisbaar in ons huishouden en overstelpen ons met aandacht en liefde. Wat ze natuurlijk ook in retour krijgen.

Op naar morgen! Wie volgt?

Hans de Gans

20161107_221248
Snoetje van onze kater Qwerty

Mooi Leven, by Hans de Gans heeft een pagina op Facebook, gezellig als je me ook daar wilt volgen.
De Gans gakt ook op Instagram en Pinterest.

6 thoughts on “#DeelDankbaarBlogChallenge, Deel 2

Gak mee en plaats hieronder je reactie,

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.