Poëzie, by De Gans

De Gans schrijft graag poëzie, maar heeft daarmee nog niet zo veel ervaring. Gelukkig baart oefening kunst en met mijn in december 2016 gestarte elfjesreeks kom ik al een klein beetje op gang. Maar de komende tijd wil ik ook meer oefenen met andere dichtvormen en vrije gedichtjes maken. Omdat ik mijn lezers niet wil vermoeien met al die separate posts en e-mails, heb ik hiervoor een aparte pagina gemaakt. Sommige, voor mij speciale, gedichtjes verschijnen echter wel als gewone posts.

 

Als er een nieuw gedichtje verschijnt, komt dat hieronder beschikbaar via een link. Klik op de foto’s om het gedicht te lezen.

 

Help! Er zit een kruiwagen in het bad!

Verleden, heden en toekomst

Verleden, heden toekomst.

 

In mijn hart ben jij veilig

In mijn hart ben jij veilig

 

Pas op de plaats

Ik ben moe

Mij, mezelf en ik

Mij, mezelf en ik

 

 

Meer lezen? Klik hieronder voor alle gedichtjes van De Gans:

Voor de Elfjes verwijs ik jullie naar mijn Elfjespagina:


P.S. Volgen jullie mij ook al via Facebook, Instagram en Pinterest? Vergeet niet daar Mooi Leven, by De Gans te liken en mis niets meer van mijn schrijfsels.


Alle gedichtjes via deze pagina zijn ©by, De Gans. Als je iets wilt delen op social media graag gebruik maken van de link of de social media pagina’s waarop De Gans gakt.
Om op andere wijze te delen of gebruik te maken van mijn schrijfsels graag even contact op nemen via het contactformulier. Voor verdere informatie verwijs ik je graag naar mijn disclaimer.

Pictures found at Pixabay.