Over dromen…

Pas geleden schreef ik een kritische noodkreet over de treinen. Daarin gaf ik de boodschap dat je altijd moet proberen te blijven dromen.

Dromen vertellen je iets. Over jou, over je hart, over wat je echt heel graag wilt.

Daarom nog een korte noot om jullie allemaal aan te sporen om vooral te blijven dromen. Want hoe meer dromen je droomt, des te groter is de kans dat er eentje uitkomt.

Droom groot, droom klein. Droom soms een droom die uit kan komen, droom ook dromen die niet kunnen. Omdat ze je altijd vertellen wat je wilt. En je verder kunnen helpen in het leven. Ze zullen echt niet allemaal bewaarheid worden. Dat zou ronduit griezelig zijn. Maar ze leren je zoveel.

Dromen is goed. Droom fijn.

Liefs van Hans de Gans

heart-480367_1920


Mooi Leven, by Hans de Gans heeft ook een pagina op Facebook, ik zou het heel leuk vinden als je me ook daar wilt volgen.
De quotes van de Gans kun je vinden op Instagram of Pinterest en de Gans gakt ook op Twitter.

Je kunt je ook op deze blog abonneren via Bloglovin.

11 thoughts on “Over dromen…

 1. Ik droomde vroeger de hele dag, een echte dag droomster. Ik heb eigenlijk nog nooit een voorspellende droom gehad, o ja een keer, toen ik zwanger was van mijn jongste ik dacht dat ik een meisje kreeg, en in mijn droom leek hij eerst op een meisje maar toen hij er helemaal uit was bleek het een jongetje te zijn. En hij is ook een jongetje.

 2. Dromen is heerlijk. Soms ter lering dan weet je waarom iets niet klaar is en brengt het verlichting. Soms is gewoon dromen heerlijk om gewoon weg te zwijmelen.

 3. Rhonda Byrne : the magic (boek)

  Dromen, ze komen zeker uit, maar je moet wel begrijpen hoe het werkt 😉 Soms duurt het jaren, soms gebeurt het dezelfde dag nog… ongelooflijk maar waar.

  X

  1. Soms bedenk je ineens ‘heee, ik heb mijn droom -van toen en toen- bereikt’. Voor sommige dromen moet je keihard werken. Voor sommige dromen moet je best veel geduld hebben… xx

 4. Zo waar….na jarenlang zwoegen, van alles opofferen, leven we nu in een Droom.
  Dromen kunnen zeker uitkomen. Echter voor niets gaat de zon op; sommige dromen zul je moeite voor moeten doen, om ze te laten uitkomen 😉
  Fijne rest van week lieve Gans, XxX

Gak mee en plaats hieronder je reactie,