Doe eens een boekje open, verhalen van lezers

Pas geleden is het verhaal ‘Het kleine meisje, later komt het goed‘ van gastschrijver Chouette de n’Yn gepubliceerd. Er kwamen een paar prachtige reacties op. Een poosje geleden zijn ook de verhalen ‘Het kleine meisje‘ en ‘Een oude lappenpop‘ gepubliceerd en ook deze teksten raakten veel lezers. Ik ben getroffen door de aangrijpende levensverhalen en gebeurtenissen en eveneens ben ik diep geraakt door een aantal dierbare reacties van jullie. Zoveel mensen maken zoveel mee. Ik vind het zo bijzonder om dit te kunnen en te mogen delen. Zodat we met elkaar het leven leven, zodat we elkaar kunnen steunen en bij kunnen staan. Zodat we mooier kunnen leven.

Daarom voor jullie opnieuw de uitnodiging om je verhaal aan de Gans toe te sturen. Als je niet goed schrijven kunt dan is dat geen probleem, ik help je graag om het verhaal te maken of ik stuur je een aantal vragen toe zodat ik het verhaal voor je kan schrijven of het in interviewvorm kan publiceren. Als je al een blogger bent, voel je dan hierbij van harte uitgenodigd om je verhaal bij de Gans te doen en zodoende ook weer wat meer bekendheid te krijgen voor je eigen blog.

Je verhaal kan anoniem, onder pseudoniem of onder je eigen naam of blog gepubliceerd worden en uiteraard gaat alles zorgvuldig in overleg.

Doe eens een boekje open en neem contact op via onderstaand formulier of benader mij via mijn Facebookpagina.

Dank je wel en hopelijk tot snel!

Lieve groet van Hans de Gans ♥

Gak mee en plaats hieronder je reactie,